Onderhoud van uw vloer

Bij alle vloeren die Floor is Art levert wordt een uitgebreid schoonmaakadvies, met het bijbehorende onderhoudsproduct, afgegeven.   

Wij adviseren voor het onderhoud aan uw vloer de schoonmaakproducten van de The Natural Way of Cleaning, zoals de Profi 6 of de Profi 7 te gebruiken.   

Er is een hele range van de Profi producten en ik ben erg enthousiast over de werking van deze producten.  

U kunt de onderhoudsproducten via het contactformulier of via onze nieuwe webwinkel te bestellen. KLIK HIER!

 Indien u via het contactformulier besteld krijgt u vooraf de factuur toegestuurd.

  
Onderhoudsproducten voor onze vloeren

Om uw vloer op de juiste manier te onderhouden is een goed schoonmaakadvies belangrijk.
Het schoonmaken van uw vloer kan normaal gebeuren door stofzuigen en eventueel moppen of dweilen met lauw water. Als de vloer meer vervuild is en een grondigere schoonmaak is vereist, kan men de vloer met speciale schoonmaakmiddelen cleanen. Groene zeep kan worden gebruikt, maar laat een vettig laagje achter waardoor de vloer na het schoonmaken extra vuil aantrekt. Met oplosmiddelen of zuren moet u uw vloer nooit schoonmaken, deze tasten de kunststoflaag aan en kunnen vlekken veroorzaken.   

Voor de kunststofvloeren zijn speciale schoonmaakmiddelen ontwikkeld die wel een goed eindresultaat geven. Wij werken met producten van The Natural Way of Cleaning. Deze schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en voorzien van een test rapport van TNO en daardoor ook zeer geschikt voor de voedsel-en warenindustrie. Het schoonmaken van een gietvloer gaat perfect met de Profi 6 en/of Profi 7 van The Natural Way of Cleaning.

 De Profi 6 is ook in 25 liter grootverpakking te verkrijgen, en daarmee prima geschikt voor periodieke schoonmaak/ontvetten van werkplaats- en industrievloeren.  

              
  Tegel voor de schoonmaak                                     Dezelfde tegel na behandeling met profi 6

 

Goede diepte reiniging !

De producten van de The Natural Way of Cleaning lenen zich uitstekend voor het schoonmaken van epoxy- en poly-urethaan gietvloeren,
en is daarnaast door een goede dieptewerking ook zeer geschikt  om siergrind-, troffelvloeren, sterk vervuilde tegelvloeren prima schoon te maken! 


Naast het dagelijks onderhoud van uw vloer kan de vloer door middel van periodiek onderhoud gereinigd en opgefrist worden.
De periode waarin dit dient te gebeuren hangt af van het gebruik en de mate van vervuiling van de vloer.

Periodiek onderhoud vergt extra tijd en inspanning, maar u krijgt er een prachtig resultaat voor terug. Ons advies is om de vloer minimaal een maal per
jaar te reinigen met een daardoor geschikte schrob/zuigmachine of eenschijfs-schrobmachine en waterstofzuiger in combinatie met onze schoonmaakproducten

van The Natural Way of Cleaning. 

Floor is Art kan dit periodiek onderhoud ook voor u verzorgen.
Het voordeel is dat u geen schrobmachine en waterstofzuiger hoeft aan te schaffen of  te huren.
Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met het schoonmaken van kunststofvloeren waardoor uw vloer professioneel wordt gereinigd. 

PDF downloads

 
 
 
Inmiddels is ons assortiment schoonmaakproducten uitgebreid met de Profi-six, Profi 9 en Profi 10 spray-flacons en de Profi 12 en Profi 15.
Veilige producten voor bekledingen van bv stoelen, voor ramen, geschikt als anti-kalk voor gietvloeren, tegel- en /terrazzovloeren en bekledingen,
En daarnaast ook 2 varianten van het vlakmob systeem van Greenspeed.  
Allemaal prima schoonmaakmiddelen voor uw (giet)vloer. Zie voor verdere productinformatie de webwinkel.  

Bent u geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.
Nu ook te koop in de webwinkel bij Floor is Art, Greenspeed vlakmop. 

Door de topkwaliteit en het gebruiksgemak is het Greenspeed dweilsysteem door schoonmaakprofessionals verkozen als beste dweilsysteem ooit.
Géén emmers water vullen, het water, met het schoonmaakmiddel kan in de stang worden gegoten.
Tijdens het dweilen drukt u op de knop aan de steel waardoor het water met reinigingsmiddel voor de vlakmop op de grond terecht komt.
Hierdoor is dweilen met de mop heel gemakkelijk en krijgt u een schoon en streeploos resultaat.